Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (7.22 secunde)
Contractarea unui credit presupune o alegere intre ofertele de la mai multe banci. ... Adrian Vasilescu, consilier al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), citat de BBC, chiar ne sfatuieste sa mergem sa luam credit din strainatate.
Beneficiarii eligibili sunt intreprinderile mici si mijlocii nou-infiintate sau existente si persoanele fizice autorizate, iar garantia poate acoperi maximum 75% din valoarea unui credit pentru investitii, a unei scrisori de garantie sau a unui contract de leasing, maximum 60% din valoarea unui credit pentru finantarea capitalului de lucru sau maximum 80% din valoarea creditului solicitat de societati nou-infiintate.
Cea mai mare problema o creeaza cardurile de debit cu descoperit de cont si cardurile de credit cu dobanda zero, idee "made in SUA" importata in anii ‘90.
Situatia este cu atat mai grava cu cat acestia se specializeaza pe zi ce trece, iar din randurile lor fac parte hackerii, care nu au cum sa rateze daca isi pun in cap sa-ti afle PIN-ul cartii de credit.
Flexi IMM si Credit Invest. ... Credit Invest este destinat finantarii proiectelor de investitii cum ar fi achizitia de imobile, echipamente, utilaje etc. Pentru acest tip de credit se poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 6 luni.
Persoanele care contracteaza un credit pentru a-si lua o locuinta trebuie sa fie atente si sa ceara de la inceput detalii despre costurile totale ale creditului si despre clauzele contractului semnat cu institutia financiara respectiva.
Asta din cauza ca din septembrie vor intra in vigoare reglementarile Bancii Nationale a Romaniei potrivit carora solicitantii de credit trebuie sa achite 25% din valoarea produselor respective, fie sa prezinte garantii reale si/sau personale.
Desi contractarea unui credit imobiliar poate parea prea costisitoare pentru unii craioveni (mai ales ca implica si costuri de dobanda si comisioane), specialistii din domeniul imobiliar din Craiova sustin ca, in contextul actual al pietei, investitia intr-un imobil este mult mai avantajoasa decat inchirierea sa.
O alta conditie pentru a lua un astfel de credit este ca studentul sa nu aiba mai mult de trei restante. ... Documente necesare Pentru cei care vor sa contracteze un credit de student, e bine de stiut ce documentatie se solicita.
Daca locuiti intr-o garsoniera sau intr-un apartament cu doua camere si daca doriti mai mult spatiu, puteti contracta un credit-punte, cu care se poate achizitiona sau chiar construi o locuinta mai spatioasa.
Dobanda finala pe care un client o plateste la acest credit este de 9,5% la creditele in lei, 10,5% la cele in euro si 10,75% la cele in dolari.
Odata cu intrarea in vigoare a noilor norme BNR privind cre­ditul de consum din 22 octom­brie, sistemul de finantare "credit doar cu buletinul" va inceta sa mai fie valabil.
Este vorba despre o linie de credit fara garantii materiale, in valoare de pana la 70.000 RON (700 milioane ROL) care se acorda pe o perioada de 12 luni.
25% din costul proiectelor trebuie asigurat prin credit bancar. ... 25% din suma necesara este asigurata prin credit bancar cu dobanda avantajoasa, iar restul de 15% - din sursele proprii ale beneficiarului.
In conditiile in care salariul minim pe economie este de aproximativ 100 de euro, investirea unei sume de bani cat de mici implica, de cele mai mult ori, accesarea unui credit.
Persoanele interesate de obtinerea unui credit ipotecar trebuie sa vada care este varianta cea mai avantajoasa. ... Daca luam ca exemplu achizitionarea unei locuinte in valoare de 75.000 de euro, in aceasta situatie trebuie sa calculam DAE pentru un credit ipotecar in valoare de 60.000 de euro.
Acest credit ofera posibilitatea de a achita creditul intr-o perioada de doi ani. Dupa doi ani, clientii isi pot inchide creditul sau pot sa-l transforme in credit ipotecar. "Acest credit a fost conceput la solicitarea clientilor persoane fizice si a agentiilor imobiliare", a adaugat Neagoe.
In acelasi timp, rata ridicata a dobanzii face ca multi sa nu contracteze un astfel de credit. ... Pentru a plati un pret mai mic pentru un credit contractat, o solutie ar putea fi apelarea la bancile straine.
Din primavara acestui an, romanii ar putea scapa de avansul minim de 25%, obligatoriu in prezent pentru obtinerea unui credit ipotecar.
Banca Comerciala Romana (BCR) a depasit pragul de 10.000 de POS (Point of Sales) instalate, potrivit unui comunicat emis ieri de institutia de credit. ... Mai trebuie spus ca institutia de credit este lider pe piata cardurilor, cu aproape 2,2 milioane de carduri active.
google-analytics.com